Feiten op een rij:
Bedrijfsnaam: BetFair
Beurssymbool: particulier bezit
Web Site: www.sports.betfair.com
Opgericht: 2000
Land: Verenigd Koninkrijk
Auditeur: PWC
Onder licentie van: Gambling Commission
Email: info@betfair.com
Telefoonnummer: 0844 871 0000

Place Your Bets


Betfair Sportsbook Recensie - Beste Online Sportsbooks, Gokken & Sportweddenschappen Web Sites

Betfair.com recensie

Betfair sportsbook kan verwarrend zijn voor nieuwe leden, maar wennen aan de drukke interface is de moeite waard voor gokkers op zoek naar goede kansen en veel actie. Betfair sportsbook is twee keer in de afgelopen tien jaar bekroond met de Queen's Award, en we zijn het eens met de koningin dat als het om beschermen van ledeninformatie gaat, Betfair onberispelijk is. Betfair klantenservice kan wel een upgrade gebruiken, maar de rest van de site loopt als een droom.

Recensie Sportsbook
Geef ons uw mening Betfair

Gebruiksgemak:

De Betfair sportsbook lay-out kan op het eerste gezicht intimiderend zijn. Een verblindende hoeveelheid informatie zal vanuit elke hoek van het scherm langskomen. Dit kan verontrustend werken voor een onervaren speler. Er zijn echter slimme en behulpzame handleidingen die u bij iedere beweging op deze drukke interface kunnen helpen. Als u eenmaal gewend raakt aan de stijl en configuratie via de handleidingen en demo wedden secties kunt u genieten van een van de meest gerespecteerde sites in het Verenigd Koninkrijk. Op dat moment wordt de drukke interface spannend.

Reputatie / Veiligheid:

Betfair is een van de meest stijlvolle en prestigieuze sportsbooks die een speler zal tegenkomen. Dit komt ondermeer door het winnen van de Queen's Award in 2003 en 2008, een onderscheiding in feite van de koningin zelf. In het geval van Betfair is een dergelijk onderscheiding verdiend. Om de privacy van uw belangrijke informatie te beschermen codeert deze site uw creditcard gegevens en stuurt ze slechts eenmalig via het internet. Betfair heeft een Verisign 3e klas beveiligde server certificaat en hun hele systeem is geaccrediteerd met een ISO 27001 certificering. De koningin steunt de geloofwaardigheid van de Betfair sportsbook en wij zijn het daar mee eens.

Klantenservice:

Een van de ontevredenheden die een gokker zou kunnen hebben met Betfair is hun klantenservice beschikbaarheid. De telefoonlijnen worden bemand door deskundig en vriendelijke operators, maar zijn enkel open tijdens bepaalde uren en zijn niet gratis. De helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via e-mail en fax, maar de antwoorden duren vaak nog wel even. Betfair zou zeker gebruik moeten maken van een live chat functie en een telefoonlijn die 24 uur per dag gratis beschikbaar is.

Betaalde bonussen:

Bonusaanbiedingen van Betfair zijn niet erg aantrekkelijk in vergelijking met concurrerende sites. In feite is er helemaal geen inschrijfbonus, dat is bijna ongehoord in deze industrie. Dus waarom krijgt Betfair vier sterren als ze nieuwe gokkers een brok steenkool in de kous geven in plaats van een goed cadeau? Omdat Betfair in de meeste gevallen slechts vijf procent afneemt van elke weddenschap, dit kan worden beschouwd als een bonus in vergelijking met sites die 10 procent heffing op iedere geplaatste inzet vragen.

Gebruiksgemak Stortingen / Uitbetalingen:

Stortingsopties zijn credit card, bankoverschrijving, en Western Union. Uw aansprakelijkheid zal nooit hoger zijn dan het geld in uw nieuwe account, een goede manier om niet in de problemen te raken. Opnames zijn eveneens eenvoudig van aard. Populaire opties omvatten cheque, overschrijving of creditcard, en de snelheid van de uitbetalingen is meer dan voldoende.