Feiten op een rij:
Bedrijfsnaam: BWin International Ltd
Beurssymbool: BWIN.VI
Web Site: www.bwin.com/sportsbook.aspx
Opgericht: 1998
Land: Gibraltar
Auditeur: TST
Onder licentie van: De overheid van Gibraltar
Email: support.en@bwin.com
Telefoonnummer: +43 1 585 604418

Place Your Bets


Beste Online Sportsbooks, Gokken & Sportweddenschappen Web Sites Sportsbook Recensie – bwin

Bwin.com recensie

Bwin ziet er goed uit en loopt snel met dynamische beelden en geweldige statistieke rapporten. Deze site staat zeker aan het voorfront van de volgende generatie van online sportsbooks. Doordat ze altijd bezig zijn de technologie te verbeteren toont Bwin een bewonderenswaardige inzet voor de veiligheid en privacy van haar sportsbooks gebruikers. Creatieve bonus eigenschappen leiden tot verdere loyaliteit bij Bwin fans. Klantenservice is solide zo niet spectaculair. Storting en opnameopties zijn uitgebreid, maar zorg ervoor dat u de beste optie voor uzelf kiest, deze is afhankelijk van uw huidige land.

Recensie Sportsbook
Give us your opinion of Bwin

Gebruiksgemak:

De indeling van Bwin is indrukwekkend en innovatief, het creëert een dynamische game-ervaring voor zowel beginners als veteranen. Met een informatieve uitleg hoe men kan wedden, een gamma van last-minute weddenschappen die in minuten aftelt zodat u niets mist, en de actieve afbeeldingen die niet opdringerig zijn. Bwin is mooi om te zien zonder daarvoor functionaliteit op te geven. Gebruikersvriendelijke statistieke grafieken verstevigen de status van Bwin als een leider in de volgende generatie van sportweddenschappen sites.

Reputatie / Veiligheid:

Bwin neemt de veiligheid van informatie van haar leden zeer serieus, niet alleen in woord maar ook in daad. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat Bwin herhaaldelijk de veiligheid en privacysystemen verbeterde om klantgegevens beter te beveiligen. We zijn geen fan van de nieuwste mate van bescherming die door Bwin is genomen maar het lijkt ontworpen om gebruikers te beschermen, dat moeten we respecteren: u kunt gevraagd worden om identificatie in te voeren voordat u uw eerste uitbetaling kan ontvangen.

Klantenservice:

Bwin heeft een 24 uur per dag callcenter, en reageert ook op e-mails tijdens alle uren, zowel dag en nacht. Zoals zoveel andere sites zou Bwin een live chat forum goed kunnen gebruiken maar veel van de vragen die iemand kan hebben zijn opgenomen in een handige e-mail pamflet. Bwin probeert klanten vragen en problemen voor te zijn door middel van de uitgebreide informatie die vermeld is op de website zelf.

Betaalde bonussen:

Bwin hanteert niet dezelfde oude versie van bonussen, zoals percentages toegevoegd aan uw eerste storting of een extraatje van 35 to 40 Euro voor een nieuwe gebruiker. In plaats daarvan heeft Bwin een "Market Points"-programma dat sportsbook spelers beloont op basis van de ingezette bedragen. Door deze Market Points te verdienen kunt u tickets verdienen, deelnemen aan loterijen, en echt geld verdienen. Het systeem is creatief en leuk, maar als u een gokker bent die geniet van een ouderwets bonusformaat, kies dan voor de verdubbeling van de inzet beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gebruiksgemak Stortingen / Uitbetalingen:

Bwin heeft veel van opties voor stortingen, waaronder een aantal niet-zo-standaard keuzes als Paysafe en Maestro. De vaker gebruikte stortingsmethoden zoals Visa, Neteller, en bankoverschrijvingen stellen u in staat zowel storting en opname in dezelfde account, te doen, dit raden wij altijd aan. Sommige betaalmethoden zijn landgebonden, praat dus met een Bwin operator om meer informatie te krijgen.